Slechts € 6,95 bezorgkosten in Nederland
Veilig betalen via SSL verbinding
Geen inlogcode nodig
Al onze prijzen zijn inclusief BTW
Geen verborgen kosten

en meer

Makkelijk en veilig betalen

INGENICO / Ogone Ingenico Payment Services, de wereldleider in diensten voor digitale betalingen, zet complexe betaaltransacties om tot vlotte en geïntegreerde betaaloplossingen op alle verkoopkanalen: online, in de winkel en mobiel. Meer dan 50.000 bedrijven, in meer dan 70 landen in de wereld beheren en beveiligen hun online en mobiele betalingen met Ingenico Payment Services. Met ons innoverende aanbod aan multichannel-betaaldiensten, van transactieaanvaarding tot transactiebetaling, en van marketing tot klantenbinding, helpen wij de ondernemers om hun betalingen te beheren, te groeperen en te beveiligen. Ingenico Payment Services is een merk van de groep Ingenico, de wereldleider in geïntegreerde betaaloplossingen.

Betalen

Betaalmethode

Je kunt op een of meer van de volgende manieren betalen:

  • Via afterpay Shoppen waar en wanneer jij wilt, zonder direct te betalen. Betaal met AfterPay en het enige wat je hoeft te doen tijdens het betaalproces is jouw gegevens en e-mailadres in te vullen. Met AfterPay kun je betalen wanneer het jou het beste uit komt, binnen de gestelde betaaltermijn van 14 dagen.
  • Via creditcard ( Visa , MasterCard , American Express en Dinners club ) U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-verbinding invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Wij maken gebruik van Ingenico / Ogone Payment Provider.
  • Via iDEAL Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je internetbankiert, kun je direct gebruikmaken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Wij maken gebruik van Ingenico / Ogone Payment Provider.
Alle op deze website genoemde prijzen zijn inclusief BTW.