Slechts € 6,95 bezorgkosten in Nederland
Veilig betalen via SSL verbinding
Geen inlogcode nodig
Al onze prijzen zijn inclusief BTW
Geen verborgen kosten

en meer

Bestellen en betalen


Bestellen gaat via een paar eenvoudige stappen:
• Stap 1: Klik bij het gewenste artikel op de groene balk met prijs product
• Stap 2: Klik op ‘Bestellen’. (Of voeg een extra product(en) toe.)
• Stap 3: Vul uw bezorgdatum in en u ziet aan de rechterkant wat er in het winkelwagentje zit, onder de bezorgdatum kunt u de tekst op het kaartje invullen daaronder de bezorggegevens en uw eigen gegevens. Zodra al uw gegevens correct zijn ingevuld drukt u op de groene balk doorgaan
• Stap 4: Hier ziet u nogmaals het overzicht van uw bestelling controleer of dit klopt en druk dan op de groene balk ( klik hier om de betaling te starten )
• Stap 5: Selecteer de gewenste betaalwijze en volg de procedure op het scherm.
• Stap 6: Maak je bestelling definitief door op betaalknop te klikken.

Een bestelling annuleren

Om je bestelling te annuleren moet je contact opnemen met ons kantoor, te bereiken op telefoonnummer 036-5354805 ( maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17:00 uur) of via email info@bloemengifts.nl De medewerker klantenservice zal met jou de levering en eventuele terugstorting bespreken.

Betalen

Betaalmethode (en uitleg)

Je kunt op één of meer van de volgende manieren betalen:

Via afterpay Shoppen waar en wanneer jij wilt, zonder direct te betalen. Betaal met AfterPay en het enige wat je hoeft te doen tijdens het betaalproces is jouw gegevens en e-mailadres in te vullen. Met AfterPay kun je betalen wanneer het jou het beste uit komt, binnen de gestelde betaaltermijn van 14 dagen.
Via creditcard ( Visa , MasterCard , American Express en Dinners club ) U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-verbinding invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Wij maken gebruik van Ingenico / Ogone Payment Provider.
Via iDEAL Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je internetbankiert, kun je direct gebruikmaken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Wij maken gebruik van Ingenico / Ogone Payment Provider.
Alle op deze website genoemde prijzen zijn inclusief BTW.