Slechts € 6,95 bezorgkosten in Nederland
Veilig betalen via SSL verbinding
Geen inlogcode nodig
Al onze prijzen zijn inclusief BTW
Geen verborgen kosten

en meer


Een fruitmand verzenden versturen bezorgen naar een adres in Nederland ,Duitsland , België en Luxemburg is eenvoudig via ons SSL beveiligde website met beveiligingscertificaat. Wij verzorgen en leveren deze op de door U gewenste datum. U vind hier een uitgebreide keuze fruitmanden, fruitkisten, fruitschalen en fruitdozen voor diverse gelegenheden. Fruit alleen ,of in combinatie met vruchtensappen, alcoholische dranken zoals wijn, prosecco, champagne, port, diverse likeuren en gedistilleerde dranken en in combinatie met chocolade , noten en jam , confituren producten. Tevens hebben wij ook een uitgebreide keuze in fruitmanden en fruitschalen voor geboorte van jongen of meisje met knuffelbeer in roze of blauw. Meer combinaties treft U aan bij cadeau artikelen onder geboorte. Hier vind u diverse mogelijkheden en voorbeelden van geboorte cadeaus in manden en schalen zoals geboorte cadeau jongen, geboorte cadeau meisje, geboortemand meisje ,geboorte mand jongen met babyknuffel blauw of roze verzorgingsmand baby met zeep en luiers rompertje hemdje pyjama . Vandaag besteld vóór 14.00 uur is morgen afgeleverd op ieder gewenst adres in Nederland voor slechts € 6,95. Bezorgkosten ( met uitzondering van de Waddeneilanden ) hiervoor is een ander bezorgtarief van €15,00 nodig. Qualityfruitbaskets bezorgd, verstuurd, en verzend niet alleen fruitmanden, fruitschalen en fruitkisten maar wij leveren ook diverse dranken naar adressen in Nederland, Duitsland, België, en Luxemburg. U heeft een ruime keuze in de categorieën wijnen, wit , rood rosé en mousserend , port , distillaten en vruchtensappen van een enkele fles tot mooie combinaties van meerdere flessen in kistjes of cadeau boxen, dozen . tevens treft u hier ook mooie combinaties met kazen jong, belegen en oud , noten , zoet of zout .meer combinaties zult u vinden onder de cadeau artikelen bij noten en chocolade melk, bitter of puur . U kunt een kaartje bij het product versturen/ toevoegen met uw persoonlijke tekst erbij vermeld. Mocht u iets willen versturen en laten bezorgen in een ander land dan Nederland, Duitsland, België of Luxemburg stuur ons dan een email met uw wens en plaats, land en bezorgdatum, wij zullen deze dan binnen enige uren beantwoorden.

Fruitmanden een gezond geschenk!

Fruit is belangrijk voor een goede gezondheid. Fruit zit boordevol voedingsstoffen, die noodzakelijk zijn voor een goede weerstand. Gevarieerd eten met dagelijks twee stuks fruit is belangrijk voor het onderhouden van je weerstand.

Groente en fruit zijn voedingsmiddelen die in verhouding tot hun volume en gewicht weinig calorieën en veel voedingsstoffen leveren. Een gezonde voeding bevat ruime porties van deze voedingsmiddelen. Ze geven een voldaan gevoel na elke maaltijd. Het Voedingscentrum adviseert daarom om elke dag twee ons groente en twee keer fruit te eten en daarbij volop te variëren.

Van oudsher staat de fruitmand symbool als geschenk voor een zieke collega, vriend(in) kennis of familielid. Laat een fruitmand bezorgen! Een gezond cadeau boordevol vitaminen voor een betere weerstand of om een snel herstel te bevorderen!

Tevens bieden wij u een ruime keuze in diverse soorten fruitmanden voor diverse gelegenheden zoals een geboorte , voor moeder en kind , voor een zieke of in combinatie met chocolade , noten of diverse dranken ( vruchtensappen, wijnen , vruchtenlikeur en champagne ).

Een fruitmand bestellen versturen en laten bezorgen

Qualityfruitbaskets.nl heeft fruitmanden in alle soorten en maten. Onze fruitmanden zijn samengesteld van het allermooiste en beste fruit en worden geselecteerd op basis van kwaliteit. Iedere fruitmand wordt dagelijks met zorg samengesteld door ons wij bieden u een keus uit speciale , luxe en bijzondere fruitmanden met de mooiste en lekkerste vruchten kortom een uiterst gezond cadeau en altijd welkom op elk moment.

Fruitmanden voor 13.00 uur besteld kunnen binnen Nederland al de volgende dag worden geleverd op Maandag is levering niet mogelijk in verband met het weekend ertussen, de laatste dag voor bestellen is Vrijdag voor 13.00 uur voor levering op Zaterdag eerstvolgende levering dag van de week is Dinsdag bestellen kan tot Maandag 13.00 uur.

Voor levering in België en Luxemburg dient u rekening te houden met 1 tot 2 leveringsdagen dat geld ook voor Duitsland vlak over de grens met Nederland voor dieper in Duitsland moet u rekenen op 2 dagen voor aflevering.