Slechts € 6,95 bezorgkosten in Nederland
Veilig betalen via SSL verbinding
Geen inlogcode nodig
Al onze prijzen zijn inclusief BTW
Geen verborgen kosten

en meer

Aflever informatie:

Fruitmand laten bezorgen? Bestel vóór 14:00 uur voor levering volgende dag in Nederland Wijn, Champagne, Port, Likeur, Cognac , Whisky, Knuffels en geschenken voor 14.00 uur besteld , levering de volgende dag in Nederland via eigen koerier

Bezorgkosten:

Heel Nederland slechts € 6,95 met uitzondering van de Waddeneilanden de bezorgkosten daarvoor bedragen € 15,00

Bezorgtijden:

Bezorgtijden liggen op particulieren adressen over het algemeen tussen 9.00 en 18.00 uur en bij bedrijven tussen 9.00 en 17.00 uur. Wat als de ontvanger niet thuis is? Dan word uw bestelling bij een van de buren afgegeven en krijgt de ontvanger een kaart in de bus met het adres waar de bloemen zijn afgegeven. Lukt het bij buren ook niet dan krijgt de ontvanger een kaart in de bus om contact op te nemen met onze klantenservice.

Telefoonnummer:

Het is aan te raden om altijd een vast en of mobiel telefoonnummer te vermelden van de ontvanger(ster) , dit is van belang bij evt. aflever problemen dit kan heel veel tijd schelen omdat heel veel tijd verloren kan gaan met het bereiken van de opdrachtgever , uiteraard worden deze nummers alleen gebruikt voor dit doel en nooit aan derden medegedeeld of gegeven voor andere dan hier genoemde redenen.

Levering ziekenhuizen:

Vermeld altijd zoveel mogelijk informatie zoals naam en indien van toepassing ook meisjesnaam , Liefst ook telefoonnummer ( mobiel ). Vergewis u er altijd van of de patiënt langere tijd in het ziekenhuis verblijft, het komt regelmatig voor dat patiënten na korte tijd weer naar huis mogen en het net kruist met de aflevering aangezien het hier om een versproduct gaat is het risico volledig voor de besteller.

Levering campings en vakantieparken:

Vermeld altijd zoveel mogelijk informatie zoals naam en indien van toepassing ook meisjesnaam , Het nummer van de standplaats of huisjesnummer Liefst ook telefoonnummer ( mobiel ) van de ontvanger hoe meer informatie hoe beter , belangrijk is dat de ontvanger daar voor langere tijd verblijft en niet de volgende dag vertrekt.

Levering Hotel:

Vermeld altijd zoveel mogelijk informatie zoals naam en indien van toepassing ook meisjesnaam , Het kamernummer van de ontvanger, aankomstdatum en liefst ook telefoonnummer ( mobiel ) van de ontvanger hoe meer informatie hoe beter , belangrijk is dat de ontvanger daar voor langere tijd verblijft en niet de volgende dag vertrekt.

Besteldatum Leverdatum
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag *
Maandag #
Zaterdag Dinsdag

* Zaterdag levering voor fruit en overige producten
# Maandag levering overige producten uitgezonderd versproducten zoals fruitmanden i.v.m.

Besteldatum Leverdatum buiten
Nederland
Maandag Woensdag
Dinsdag Donderdag
Woensdag Vrijdag
Donderdag Zaterdag
Vrijdag Maandag
Zaterdag Woensdag


weekend opslag in distributiecentra. Helaas komt het voor dat er Fruitmanden of overige cadeauartikelen worden besteld, terwijl de ontvangers met vakantie zijn. Qualityfruitbaskets.nl is niet verantwoordelijk voor de her levering van een fruitmand na terugkomst van de vakantie aangezien het hier om een versproduct gaat is het risico volledig voor de besteller. Niet vers producten kunnen nogmaals worden bezorgd na een nieuwe afspraak gemaakt te hebben met de koerier, probeer altijd en zeker in en rond vakantietijd er zeker van te zijn dat de ontvanger niet door vakantie afwezig is dit voorkomt een hoop ongemak en in het geval van versproducten een hoop kosten.

Bij weigering bij ontvangst:

Qualityfruitbaskets.nl is niet verantwoordelijk voor een her levering of geldteruggave indien versproducten geweigerd worden op het bezorgadres.

Bij foutieve adressering:

Qualityfruitbaskets.nl is niet verantwoordelijk voor her levering van Fruitmanden en of andere bestelde cadeauartikelen uit onze webwinkel bij een foute of onvolledige adressering. Uiteraard probeert Qualityfruitbaskets.nl uw fout te herstellen en de bestelling alsnog op het juiste adres te bezorgen hier kunnen eventueel extra kosten aan verbonden zijn, Qualityfruitbaskets.nl zal hierover uiteraard eerst contact met u opnemen.

Bij speciale omstandigheden:

Qualityfruitbaskets.nl is niet verantwoordelijk voor het niet leveren in de gevallen van overmacht, zoals na een langdurige internet storing, brand of extreme weersomstandigheden etc. Qualityfruitbaskets.nl streeft er altijd naar om de bestelde producten/goederen op de gewenste leveringsdatum af te leveren.